resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12864
    sonuna kadar arkasında durmamız gereken rekortmen teknik direktörümüz. bakın görün fb neler yapıyor. adamlar son 4 maçta yalnızca aynı kaleciye 20 gol atmış, 20! daha bunun ali şaşal’ı var. siz hâlâ “okan buruk yetersiz, okan buruk yusuf demir’i ve zaha’yı yedi, okan buruk gitsin terim veya arda gelsin, okan buruk gitsin klopp gelsin!” demeye devam edin. camia ve taraftar olarak okan buruk’u yersek fb martta şampiyonluğunu ilan eder. her sezon kasımpaşa, hatay, rize ve sivas fb’ye her maç yeniliyor. 8 maç oynasalar 24 puan yapıyor yani 24 garanti puanla sezona başlıyorlar. geçen sene karagümrük varken onlardan da 6 eklesen 30 yapar zaten. neyse.

    önce erden timur’u yediler, takım ne hâle geldi görüyorsunuz.
    sonra kerem’i yemeye çalıştılar takım kaos yaşadı.
    young boys maçından sonra okan buruk’a dört koldan saldırdılar, amaçları onu göndermek.
    okan buruk gittikten sonra hedef icardi olur ilk olarak. özel hayatı bahane edilip üstüne gidilir.
    sonra torreira’ya salça olurlar. o da gitse takım zaten bitmiş olur. inanmayan gitsin arşive baksın. felipe melo’nun gönderilme sürecinde sinan engin başrol oynadı başrol. melo gittikten sonra da torreira gelene kadar belimiz doğrulmadı. (galatasaray sözlük’te sinan engin başlığına girin. felipe melo diye başlıkta aratın. melo’ya olan nefretini kanıtlarıyla göreceksiniz zaten)

    lütfen okan buruk ve takıma sahip çıkalım. son iki senenin şampiyonu bu takım. çok çok önemli olsa bile bazen kötü olmaya hakları ve kredileri var. sonuçta hiçbir takım yenilmez değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın