• 207
    "endişeye mahal yok endişeye" tadında bir yayın yapmış kendisi. ama yanıldığı noktalar kendimce çok fazla. şöyle özetlemek isterim;
    bir kere "sağ bek ve sekiz numarayı tamamladık geçen sene sol beksiz ön eleme oynadı galatasaray" diyor ama güzel abim biz her sene bu ön elemeyi takımın bir yeri eksik oynamak zorunda mıyız ? kaldı ki geçen sene ki maddi imkansızlıkla bu sene ki maddi durum bir mi ?

    takımın eksiği yok dememiş ama 5 transfer de lazım değil tarzı bir cümle kurmuş. bu sene uzun bir maraton. 10 numaran 37 yaşında. hadi onun yerine keremi kaydırdın desen performans alamıyorsun. keremi kaydırdın kim oynayacak ? yaz boyu satmaya çalıştığın zaha mı ? barışı sola attın sağa ziyech geçtiğinde takım zaten dinamizmini kaybediyor. çift forvete geçsen sara-torreira orta sahası kaldırmıyor bu yükü. sol bekinden hocan memnun değil. allah korusun kart cezalısı sakatlık vs olsa yerini doldurabileceğin kaliteli adam yok forvet bölgesi dışında. ve bu sene şl'de daha fazla maç var.

    bana göre transferde geç kalmadık atı alan üsküdarı bırak taksimi maksimi geçti. açsın malum siteden geçmiş dönem transfer harcamalarına baksın. nerede görülmüş galatasarayın bu kadar eksik bölgeleri varken 2 oyuncuya 27 milyon gömüp hala kafada soru işareti barındırdığı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın