• 36313
    gabriel sara’yı eski fenerli guiliano veya bizim sasa iliç gibi ikinci forvet olarak serbest bırakacak, torreira’yı da ön tarafta kafasına göre sağa sola koşturtacak; bütün orta sahaya güven verecek bir 6 numaraya ihtiyacı olan takım.

    ikinci olarak da zaha’dan kurtulup barış, kerem, yunus gibi genç hareketli yaratıcı bir oyuncu kiralaması gerekiyor.

    üçüncü olarak derrick köhn’den farklı olarak hakan balta stili biraz daha defansif yönüyle ön plana çıkan, ileri çok çıkmayıp arkayı kitleyebilen farklı profilde bir sol bek ihtiyacını gidermek ana meselelerden.

    bu üç transfer ve maddi manevi enerji emen zaha kurtuluşuna ek olarak dubois, sergio oliviera, cicaldau giibi oyunculardan arınıp potansiyelli yusuf demir, eyüp aydın, gökdeniz gürpüz, ali turap bülbül gibi oyuncularımızı karşımıza çıkmayacak şekilde oynama garantili kiraya vermek seneye elimizi kuvvetlendirir.

    oyun içi yapacağımız da nelsson’u sol stopere alıştırmak. mertens’i geri plana çekip hakim ziyech ve gabriel sara’yı 10 numarada rekabete sokmak. temposu çok düşük kaan ayhan’ı sağ bekte, kerem demirbay’ı orta saha göbekte forma vermemek.

    fena takım değiliz, ufak basit dokunuşlarla başarıyı devam ettirebiliriz. küçük şeyler bütün iyi özelliklerimizi daha çok parlatır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın