• 10220
    en önemli özelliği her şey olup bittikten sonra değil olma ihtimali belirdikten sonra tepki gösterebilmesidir.

    okan hoca türkiye standartlarında çok iyi bir hoca ayrıca oldukça kalitesiz bir ligde en azından kağıt üstünde harika bir kadrosu var. iki yıldır ligde çok iyi giderken geçen sene avrupada çok zorlandık. ön eleme maçlarında öldük öldük dirildik ve kaliteli ayakların devreye girmesiyle gruplara kalabildik. bayern’i zorlasak da kopenhag’a diş geçiremedik, prag maçları herkesin malumu.

    fiziksel kalitemiz düşük, size olarak avrupa ortalamasının gerisindeyiz, yaş ortalamamız yüksek. oyun kuramıyoruz, uzun topa girdiğimiz anda madara oluyoruz. buna rağmen saçma sapan profillerle ilgileniyoruz. hatta herhangi bir profil fenotipiyle de ilgilenmiyoruz, rüzgar nerden eserse onun adı çıkıyor.

    oyuncu satamıyoruz, değerini bulanı gönderip yerine ertesi gün ikamesini koyamıyoruz maalesef.

    bu saydıklarımda yönetimin de teknik ekibin de mesuliyeti var. eleştiri olmazsa ilerleme ve iyileşme olmaz. galatasaray’ın transfer sezonunu takip eden kimse ortada net bir planın varlığından bahsedemez.

    erden timur da çok hata yaptı ama insanlar onu sevapları hatalarından fazla olduğu için, iletişimi kuvvetli ve samimi olduğu için sevdi.

    okan hoca da bizi ayağa kaldırdı, 2 çok kıymetli şampiyonluk kazandı, avrupada başarılı olamasa da coşkulu ve baskılı oyunu ile bizi gururlandırdı. ama zaman zaman galatasaray oyun olarak aciz duruma düştü. oyuncularla iletişimindeki bozukluk gözle görülür bir şekilde ortada. oyunu sıkıştı, artık rakiplerin antitezine cevap veremiyor. çok isteyerek aldırdığı oyunculardan verim alamıyor. taraftar da haliyle eleştiriyor. çünkü istikamette bir sıkıntı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın