resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12811
    ne oynattığı oyuna uygun oyuncu alabilen, ne de aldığı oyuncuya uygun oyun oynatabilen teknik adam.

    daha kötüsü de oynatmaya çalıştırdığı oyundan çok, ortaya çıkan oyunu çözümlemekte olan başarısızlığı. oyunun içindeki eksikliklere, defolara dair hiçbir gaile gütmeden sukunetle devam ettiği her açıdan kusur fışkıran futbolundaki ısrarı artık sağlıksız bir hale geldi.

    seti geçiyorum, sahadaki herhangi bir top kaybına dair bir antitez dahi yok. kalecinin alalade şişirdiği bir top bile rakibi stoperlerle karşı karşıya bırakabiliyor.

    kötü mühendislik gerçekten her şeyi öldürüyor. sadece 2 transfer lazım olan takıma, yapılan 2 transferin ardından takımı toplamak için 3 transfer daha gerekmesi için direkt majör hatalar gerek. işin tuhaf yanı, ufak bir dizilim değişikliğiyle bir çok defoyu halının altına süpürebileceği bir kadro yaratmışken bundan imtina ederek, oturup göz göre göre gelmekte olan bu başarısızlığın evrelerini izlemesi.

    fatih terim'in de bu tarz inatları olabiliyordu fakat bir süre sonra yaratmak istediği şeyden çok, ortaya çıkan sonuçla ilgilenmeye başlardı. böyle bir şeye ilk defa tanık oluyorum.

    2 senedir rekor puanlarla şampiyon olmuş bir hocanın kendisini bu konuma sürükleyebilmiş olması inanılmaz bir durum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın