• 36293
    ısrarla savunma yönü zayıf kanat bekler alıp, savunması kötü diye eleştirilen; ısrarla topu ayağına isteyen kanat forvetler alıp, derine koşu yapmıyor diye eleştirilen; ısrarla çapa olamayacak merkez orta sahalar alıp, torreira tek kalıyor diye eleştirilen takımdır.

    erden timur'un 2. senesi de dahil bu takımın kadro yapılanmasında sorun var. okan buruk sabahlara kadar futbolcu izliyor ama sonunda "bunu alabildik"e ya da "fırsattı aldık"a razı ediliyor diye düşünüyorum. gerçi takım olarak dağıldığımız her maçta orta sahayı boşaltıp forvet sokması ile "hocanın futbol anlayışı belki de bu" diye düşünmüyor değilim.

    okan buruk'un 4-2-3-1'inde ya da 4-4-2'sinde kerem, zaha,ziyech, sara, demirbay, yunus, oliveira, nelsson, köhn, ekstra formda olmadıkları ya da diğerleri 2 kişilik oynamadığı sürece akışkan ve tempolu bir oyun izleyemeyiz.

    gelen her sol-sağ bek savunma yönünden eleştirilecek, her kanat oyuncusu geriye yardım etmediği, ettiğinde hücumda etkili olamadığı, her merkez orta saha yumuşak kaldığı için eleştirilecek.

    defans görevleri bu kadar ağır hücumcularla, hücum görevleri bu kadar fazla savunmacıların bir arada olduğu bir takım, karşısında asgari altyapı eğitimine sahip, fiziksel olarak iyi seviyede,disiplinli her avrupa'lı rakibe karşı helva gibi dağılır.

    "köy takımı" diye eleştirilecek takımlar, young boys, kopenhag hatta ostersund bile değildir. olsa olsa sivasspor, konyaspor, hatayspor falandır. orta sıra balkan ülkelerinden 500.000 euro'lara alınan oyuncuların bile fark yarattığı lig, türkiye süper ligidir ancak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın