• 280
    sevgili hocam, 2 senedir bizi sen şampiyon yapıyorsun. ancak kimilerinin ölüm kalım, kimilerinin önemli maç dediği, aslında bizimle denk güçteki takımlara karşı çuvallıyorsun son bir senedir. elinde un, şeker, yağ var, helva yapmıyorsun inatla, tiramisu yapmaya çalışıyorsun.
    hocam, 2 bekin de ofansif özellikleri ön planda olan oyuncular. 6 numarasız oynuyoruz, zira torreira zaten sürekli ön alan presine gidiyor, sara ve mertens savunma oyuncusu değiller, defanstan rakip pasla çıkmayı başardığı zaman da orta sahada 30 metrelik boşluklar oluyor. bu süper kupa maçında da oldu, molde maçında da oldu, sparta prag maçında da oldu, fb maçında da oldu, young boys'a karşı da oldu.
    neden biraz rakibe göre taktiğimizi düzenlemiyoruz ? torreira'nın arkasını tutacak, orta sahanın yolgeçen hanına dönmesini engelleyecek 2 alternatif oyuncu zaten var elimizde; kaan ve berkan. daha iyisini de iste yönetimden transfer etsinler. mertens'i devre arası oyundan alıyorsun, fiziksel eforlu oynayan takıma karşı zaten mertens ile olmayacağı ortada. dönelim 4-3-3'e, kaan/berkan gerekirse biz hücumdayken stoperlerin arasına da girer, 3-5-2 hatta 3-2-5 gibi dizilerek hücum edebiliriz. geride de eksik kalmayız.
    gaziantep, bodrumspor, samsunspor, antalyaspor gibi düşük profilli anadolu takımlarına karşı 4-2-3-1 istediğimiz gibi oynayalım, zaten büyük ihtimalle yarı alanda geçecek maçın %90'ı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın