resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12787
    kendisini bugüne kadar çok savundum. tam bir pragmatik insan, çözüm odaklı yaklaşıyor , serin kanlı kalıyor ve çözüm üretiyor diye ama bu sezon itibariyle oda sanırım güç zehirlenmesine yakalanmış olacak ki hakeme, sahaya, futbolculara bahaneler bulmaya başlamış durumda. 2 tane yarım yamalak savunmacıyla türkiye liginde ki kalitesiz takımlara karşı planı tutuyor gibi görünüyor artık. onun dışında takım 3 senedir kendisine denk güçte veya bir tık altında ki bütün takımlara madara ya oldu yada madara olmanın kıyısından döndü. ben istemiyorum kardeşim 250 milyon euroluk takım kurup hataysporu güç bela yenmeni. konu hataysporu yenmek yada ligde şampiyon olmak ise zaten bunu bunlarsızda başarabilirsin.

    bir zahmet şu takımın belirli bir oyun şablonu olsun. elin isviçre köy takımı bile 3 pas üst üste yapıp seni 5lik yapabilecek duruma gelebiliyor. prag, kopenhag, beşiktaş, fenerbahçe, molde vs bunları saymadım bile. tamam pres oyunu güzel fakat 8 kişide haldir haldir pres yapıp arkada abdülkerim ve nelson ile savunurum düşünceside çok çocukça ve naif. dünya futbolunun geldiği noktayı görüyorsunuz. pep bile halland olmasa forvetsiz oynayacak. beklerinin bir tanesini hücuma göndermiyor vs vs.

    bir diğer konu transferler. kimsenin şara'yı alcaz diyip yönetimden bir sabah uyandığını ve hocaya sormadan getirdiğini sanmıyorum. yada diğer oyuncular. 3 senede bir takımın sol beki olmaz mı, sağ beke hiç girmiyorum kendi istedi ve getirdi jellerti dimi.

    yani hoca bıçak sırtında gidiyor. bu herşeye problem bulan zihniyetinden vazgeçip yeniden çözüm odaklı yaklaşması lazım yoksa tünelin ucu ışık göstermiyor şimdiden söylemiş olayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın