resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12782
    bakın sadece orta sahaya bir oyuncu daha ekleyerek, belki de yine yenilirdik yine goller yerdik ama bu kadar rezil olmazdık, bugün bu kadar eşleştirilmeyi önleyebilirdi. ama o ısrarla ikili orta saha ve tek defansif oyuncu tor ile maçlara başlıyor ve biz küçük büyük her rakipten sayısız pozisyon yiyor 5'lik ya da 6'lık olma dehşetini yaşıyoruz! inanın maç izlerken sinirden stresten ne izlediğini anlayamiyorum! rakiplerin her topu mu tehlike olur yahu ! hiç mi rakibi bozmazsin hiç mi maçı öldürmesini hiç mi maçı sogutamazsin! ama biz hiç bir zaman hiç bir sekilde bize gereken skoru alamıyoruz. aldığımız her dakika tekrardan aynı hataları yapıp yine yiyoruz.

    dünkü 21 ağustos 2024 young boys galatasaray maçında beraberliği yakalamışsin daha ne diye dubois i oyuna alıyorsun? oyun üstünlüğünü almışsın, havayı da arkana almissin ama tam gol atıp belki maçı kazanacağımız an barış i çıkarıp dubois alıp maçı tekrar veriyorsun ışık hızıyla! bu devirde bu hata yapılır mı ? daha kaç kere aynı hataları yapacaksın hocam?

    27 ağustos 2024 young boys galatasaray maçında eğer ki üçlü orta saha ile çıkmaz , yine kanatlarda kerem-baris, ortada sara-tor, önde mertens-icardi başlarsak ya ecel terleri döküp türü bala gote geçeriz ya da yenilir, türü kaybeder ve okan hoca o sahadan istifa ederek ayrılır! bu kadar açık bu kadar net bir durum var ortada !

    haddim olmayarak 27 ağustos 2024 young boys galatasaray maçında şöyle bir kadro beklentisi içindeyim :
    günay, barış nelsson metehan köhn (jelert), sara-tor-kaan, ziyech-icardi-zaha.

    eğer forma adaleti varsa metehan ile başlar. eğer forma adaleti varsa ziyech ile zaha ile başlar. eğer forma adaleti varsa berkan kerem mertens ile başlamaz. yok bildigimi okurum derse korkarım bir ay içinde istifası istenecek !
App Store'dan indirin Google Play'den alın