resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12750
    takımın başına geldiğinde, başlarda çok tartışıldı. burası ve twitter, fatih terim'i çağırıyordu. belki tek maçlık ömrü kalmıştı. o sırada ben de kendisini uzun uzun entrylerle savunanlardandım çünkü bir şey inşa ettiğini görüyordum. bunu, kendisine karşı önyargım olmadığını ifade etmek için söyledim. dileyen eski entry'lerime bakabilir. hatta o dönem jesuslu fener yüksek skorlu maçlar çıkarıyordu da neden fener'in şampiyon olamayacağını, bizimse şampiyon olacağımızı anlatmaya çalışırken ofsayt ve özel mesaj manyağı olmuştum.

    neyse.

    şu anda hocanın maalesef galatasaray ile hikayesi bence bitmek üzere. young boys elense bile ki eleriz okan buruk'un aylardır çözüm üretemediği sorunlar, tıkandığını gösteriyor. açıklamaları ise bir süredir fecaat. ben bunlarda erden timur'un etkisinin o kadar büyük olduğunu ise düşünmüyorum. aslında bu geri gidişin fitilini geçen seneki anlamsız yıldız transferleriyle kadronun dengesini bozarak o ateşledi.

    dilerim okan buruk buradan toparlar çünkü galatasaray teknik direktörlüğüne çok yakışıyor ve yeteneğine de çok inanıyorum. ama gidişat gerçekten iyi değil. cesur olmalı hoca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın