• 101
    bizden daha kaliteli olan takımlarla oynadığımızda daha özgüvenli, bizden daha az kaliteli takımlarla oynadığımızda daha temkinli olmamız gerekiyor. galatasaray taraftarı şu maçtan korkuyorsa biraz da geçmiş olumsuz tecrübelerle alakalı olabilir. bunun çözümü belli: konsantrasyon. okan buruk'un oyuncularını en az young boys kadar mücadele etmesine ikna etmesi gerekiyor.

    young boys biraz bizi izlediyse önde basar. okan buruk'un bu sezonki en önemli sınavı geriden oyun kurarken çıkış hızı olacak. eğer yeterince hızlı olursak rakip takımlar bundan vazgeçecektir. ama konyaspor maçında gördük, konyaspor bile buna cesaret etti. çünkü çıkamıyoruz. bir kere çıktık, onda da gol oldu. analizlerden gördüğüm young boys bunlardan çok daha iyi önde basacak bir takım.

    eksiklerin, yeni transferlerin, ikilemde kalınan oyuncuların etkisiyle nasıl bir 11 çıkacağız, açıkçası çok fazla soru işareti var. bu işin kimyası, fiziği ve matematiği iyi hesaplanmalı. geride 4 tane ağır oyuncuyla başlamak bence intihar olur. sara daha 6 numara oynamalı. ziyech oynayacaksa jelert sağ bek olmalı, dubois değil. okan buruk'un takımı dengeli yapması şart.

    bence çok zor maç olacak. bize aç köpek gibi saldırmalarını bekliyorum açıkçası. ama söylenene göre sakar da bir takım. çok da pozisyon verecekler. daha bitirici olan taraf maçı kazanacaktır. sezonun en önemli iki maçından birine çıkıyoruz. her şey gönlümüzce olsun. başarılar galatasaray!
App Store'dan indirin Google Play'den alın