resim
Tanguy Ndombélé Alvaro
Takım:Nice
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.81
Uyruk:Fransa
  • 1879
    kendisi hakkında şöyle tweetler mevcut:
    https://x.com/...B73oBJSwyFg&s=19

    bazı görüşlerim:
    1- bir maçlık performansla ilgili bir tweetten gaza gelip büyük çıkarımlar yapmayacağım. zaten son derece güvenilmez bir "profesyonel".
    2- sahadaki hali fit görünüyor. fit hale gelmek bir süreç olduğu için bunu konuşabiliriz. oyuncu bizdeyken nisan-mayıs'ta dahi tuhaf çoraplar giyerek baldırını gizlemeye çalışıyordu diye anımsıyorum. yani cidden kulübe ve camiaya bir saygısızlık olduğunu düşünmek için yeterli sebep.
    3- saygısızlık da sorun değil, ilk kez karşılaşmıyoruz ama biz bu adamı sık sık oynattık ya. doktoruyla ekibiyle bu adamın sahaya uymayan halini gördük ve oynattık. bıraksaydınız kulübede bekleseydi bir saygı emaresi gösterene kadar. bunun tek açıklaması tottenham'ın kiralarken belli dakika oynatma şartı koyması olabilir, bu da umarım yöneticilere ders olur, alın, isimli oyuncu transferi.

    özet: ndombele sana kızmıyorum. sen paranı ye, afiyet olsun. sağlıklı yağsız kolesterolsüz bir hayat dilerim. yöneticiler, şu oyunculara milyon eurolar verip sonra bileklik kampanyası falan yapıyorsunuz. harbi komiksiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın