• 180
    babamı kaybettik sözlük. her şeyi çözecekmiş gibi duran, hep gülen, bana galatasaraylı olmanın ne anlama geldiğini öğreten adamı.

    tanıdığım en galatasaraylı kişiydi babam. en zorlu durumlarda hep galatasaray eşofmanlarını giyerdi, zırh gibi. savaşmayı, kendinden büyük/güçlü kişilere kafa tutmayı galatasaray öğretmişti çünkü bize. babam korkmadan mücadele etmeyi galatasaraydan öğrendi, bize öğretti.

    babam artık yok sözlük. hayat çok daha zor görünüyor gözüme. istemeden insan kendi ölümünü düşünüyor. yaşam tarzımı düşünürsek çok da uzun bir hayat yok önümde.

    öldükten sonra arkamdan sadece müzik çalınsın, duaya gerek yok. country, blues ve folk. belki david bowie, çünkü o bowie. townes van zandt, loretta lynn, lightning hopkins, howlin wolf yeter.

    marshall eriksen'in söylediği gibi, karanlık yolda giderken baban sanki her şeyi çözmüş, bilen kişi gibidir ve onun sayesinde güvende hissedersin. o yokken ne yapacağını bilemiyorsun. ne yapacağım bilmiyorum. artık karanlıktan değil, yolun kendisinden korkuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın