• 28
    torreira'ya kart gösterilmiyor algısı sayesinde iptal edilmiş olan tertemiz gol.

    paralı köpekler diye küçümsenen fenerbahçe troll örgütü böyle işlere yarıyor.

    ıcardi 2022-2023 sezonunun gol kralıydı. arkasında müthiş bir rüzgar vardı. geçen sezon iki kere kasıtlı darbeye bağlı sakatlık yaşadı, iki pozisyonda da ceza değil ödül verildi. hatta bir tanesi bu aşağılık örgüt tarafından dalga konusu yapıldı, yetmedi bu pisliğe resmi hesapları bile dahil oldu.

    tertemiz gollerinin eften püften sebeplerle iptal edilmesi, edilmese bile sürekli sakız gibi uzayan var incelemelerine maruz bırakılması da cabası. gol kralı yapmamak istediler, yine de oldu. maksat aşkın olayım tezahüratı sekteye uğrasın, adamların elinde kalan avuntu bu...

    zaten golü atan icardi olduğu için osuruktan bir inceleme yapılacaktı. üzerine bu algı da varken, kamuoyunun bir kısmı körü körüne alkış tutacağı için kolayca iptal ettiler.

    hem de öyle bir iptal ettiler ki, orta hakemi "faul var gel incele" diye çağırdıklarında ilk gösterdikleri açı yayında daha önce verilen açılardan daha net bir şekilde faulün torreira'ya yapıldığını gösteriyordu.

    aciz, pasif, oturduğu koltuğun ağırlığının farkında olmayan başkanların "en iyi aday" olduğu galatasaray'ı daha böyle çok ufalarlar.

    çekirge zıplar zıplar, bir yerde toslar.

    "nasılsa kazanıyoruz" diye susmaya devam...
App Store'dan indirin Google Play'den alın