resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12597
    16 ağustos 2024 konyaspor galatasaray maçını kazanmamıza rağmen ve hakemin kötü niyetli kararlarını göz önünde bulundurarak yazıyorum. her seferinde belirttiğim gibi okan hocayı çok sevip, saygı duymama rağmen yazıyorum. çünkü hocanın hem kendi potansiyeline hem de takımın potansiyeline ihanet etmeye başladığına inanıyorum. görünen köy kılavuz istemiyor ve geçtiğimiz yılki ön elemelerde ve play-off'taki oyunu ve kopenhag, sparta prag maçlarını hatırlıyorum ve hiçbir farkın olmadığını görüyorum. young boys maçları maalesef olumsuz anlamda bir kırılma yaratabilir takımda ve maalesef okan hocamın hala önlem almadığını görüyorum.

    kendisi bu yıl konsantrasyonunu kaybetmiş gibi gözüküyor. bir kere saha kenarında iyice itici olmaya başladı. sürekli küfür ve itiraz, sürekli gergin. kendisinin rahatlığı geçtiğimiz 2 yılda takımı da çok yukarı çıkarmıştı. bence kendisinin 2 yıldaki en önemli özelliği cesaretiydi. ancak gittikçe muhafazakarlaştı ve bu sezon itibariyle bu iyice ayyuka çıktı. oyuncu değişiklikleri tamamen ezbere ve çorba şeklinde. aynı zamanda kimseyi üzmemek adına yapılıyor değişiklikler. ne zamanlaması ne de hamleleri doğru. sistem takıntısı artık abartılı bir hal aldı. en son jelert sağ kanatta takılıyordu, 4-2-3-1'i bozmamak adına. 10 dakika en azından kaan-torreira- demirbay üçlüsü göremez miydik yani orta sahada? forma adaleti açıkçası beni kuşkuya düşürüyor. yusuf demir hazırlık maçlarında kendini o kadar göstermeye çalışmışken 5-10 dk düşünmemesi oyuncuyu tamamen kaybettirecek. artık 3. yılı ve resmi maçlarda gençlere hala 5 dakika bile süre vermeyi düşünmüyor. hazırlık maçlarında da topluca oynatıp iyice bitiriyor hepsini. taraftara da takıma da bazen yeni heyecan gerekiyor ve en azından lig başında bize bir şeyler umut ettirecek genç oyuncu atamaz mısın sahaya hocam? aksine yeni transferleri bile ilk 11'de atmamak için direniyorsun.

    ben okan hocanın geçtiğimiz 2 yılda verdiği umuda inandığım için kendisindeki bu muhafazakar tutumu asla kabul etmiyorum. biz avrupa'dan kupa bekliyoruz ama bu anlayışla asla olmaz. hocam bence artık sana hatırlatmak lazım:

    #konsantrasyon
App Store'dan indirin Google Play'den alın