resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12596
    kendisinin geçmiş istatistikleri nedeniyle eleştirilemez konumda olması romantik taraftar bakışıdır. ama bizi doğru yola götürecek olan pozitif eleştiridir.
    o zaman bu ligin gördüğü en iyi ikinci teknik direktör de ismail kartaldır, doğru mu? istatistikleri parçaladı hatta avrupa'da kamyonla gol atıp takımları parçaladı, çok iyi istatistikler yakaladı. ama ne oldu sezon sonunda teneke bağlanıp gönderildi. demek ki istatistiklerle olmuyor
    geçmiş geçmişte kaldı. övelim, tebrik edelim, takdir edelim ama şu anki takıma etkisini görünce geçmiş başarılarını "kazanmış olduğu kredilerin tüketilmesi" süreci olarak değerlendirebiliriz.
    transfer seçimleri, kadro tercihleri, oyuncu değişiklik dakika ve kişiler takımı ileriye taşıyacak nitelikte olmuyor. dua etsin ki ligdeki diğer takımlar bu sene de dandik olsun az yenilsin, defoları göze az batsın. tabi avrupa'da şu noktada alacağı sonuçlar daha önemli. son 1 yıldır kazanabildiği tek hedef maç molde maçı. onun da üstünden 1 yıl geçti. al sana hedef young boys maçı, al bu maçı ve kötü oyununu bir süre daha göz ardı edecek krediyi kazan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın