resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12584
    (bkz: 16 ağustos 2024 konyaspor galatasaray maçı) ile birlikte galatasaray'ın başında 100. maçına çıkmış teknik direktörümüz. bu maçların 77'sinde galibiyet aldı. yüzde 77 gibi harika bir galibiyet yüzdesi var.

    eleştirilecek yanları vardır, özellikle mağlup ya da berabere devam eden maçlarda orta sahayı tamamen boşaltmak gibi, çok eskilerde kalan bir taktiği sürdürüyor bazen ki işe de yaramıyor. bjk karşısındaki farkli mağlubiyet, ilk sezonunda galibiyet serisini sona erdiren 2-1lik konya mağlubiyeti ilk aklıma gelenler.

    ama eleştirinin de bir dozu olmalı. ligde kırılmadık rekor bırakmayan, avrupa'da ortalama üstü oyun ortaya koyan teknik direktörü de hadsizce eleştiremez kimse. galatasaray'da eleştiri kültürü vardır, kimse dokunulmaz değildir diye değerlerimizi de en ufak yanlışında tefe koyacak değiliz. ki daha önce yaptık ve cezasını çektik. fatih terim'i bulmuşken defalarca yolları ayırdık (kendi hataları da vardı elbet bazı gidişlerinde). uzağa da gitmeyelim erden timur gibi hatasıyla sevabıyla tek derdi galatasaray'ın iyiliğini düşünen adamı tutamadık. şimdi sıra okan buruk'a mı geldi? ali koç'a üç dilek hakkı versek, ilk iki sırada okan buruk ve erden timur'un galatasaray'dan ayrılmasını dilerdi. erden gitti, en ufak hatasında ağır şekilde eleştirilerek okan hoca'nın da altını oymaya çalışan içimizdeki irlandalılar peydah oldu. hayırlısı ne diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın