resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 476
    ----imam osurursa cemaat s*çar!!!----

    bu şahsın en büyük başarısı fb futbol takımının şampiyon olamadığı sezon sonlarında başarısızlığını ört bas etmek için, gündem değiştirmek adına türlü ayak oyunları ve çirkinlikler sergilemesidir! tüm yönetim kurulu da ve camiası da tabiki aynı yolu izler! gelenek haline gelmiş olan sezon sonu istifaları vb...

    şimdi de "galatasaray haddini aştı" demiş.

    ey aziz yıldırım sen kimsin ki böyle densiz, çapsız ve terbiyesiz üsluplar kullanıyorsun galatasaray hakkında?

    sokak kabadayısı ağzıyla konuşan başkan ve yönetim kurulu! siz güya yönetici olacak, türk sporunu ileri taşıyacak, gençlere örnek olacaksınız öyle mi? sizden çakma kurtlar vadisi değil, tırtlar vadisi bile olmaz be! daha 2006 sezonunun kuyruk acısı geçmeden 2010 sezonu patladı bir taraflarında onun için nişadır sürülmüş gibi bağırıyorlar!

    hani siz bizden nefret ediyorsunuz ya?
    biz sizden tiksiniyoruz!
    gündem israil şu an, ulan israil'in herhangi bir takımıyla maç yapsanız israil'i tutmayan murat şerefsizdir be! bu kadar mı nefret ettirir bir kulüp kendinden? bu nefret ve kin tohumlarını ali şen, ömer çavuşoğlu ve sen yeşerttiniz ey aziz yıldırım!

    ekleme : görülen lüzum üzerine moderasyonla ilgili kısım yıldızlı bakınıza alındı. (u: konuyla direk bağlantılı değil ama bir sözüm de moderasyona; bu yazı da "niteliksiz", "ilgi alanımız değil", "belalı" vb sebeplerle silinecekse eğer en başta biz yazılarımızı havuza yollayalım, siz size uygun olanları seçip yayınlayın, bu nasıl?)
App Store'dan indirin Google Play'den alın