• 81
    sözlüğümüzde futbol hakemi muamelesi görmektedir.
    herkes bütün pozisyonları gole çevirdiği için, hoca doğru takımı doğru taktikle oynattığı için, taraftar 90 dakika takımını ateşlediği için, medya sürekli iyi futbol için yayın yaptığı için, suçludur hakemler. en kolayı da budur. ne eşcinselliği kalır ne ana, ne bacı, söz meclisten dışarı.
    zor iştir hakem olmak, moderatörlükte aynı şekilde zor bence.
    bütün gün sözlükte olmama rağmen teklif etseler de olmam mesela. hem ben şampiyonluk turuna çıkıldığında arabanın şöförü de olmak istemem.

    bir de şöyle şikayetler var, bunu sildin de ötekini niye silmedin? niye mi? bence şöyle:
    son 3 senedir bahardan güze kadar motosikletle gidip geliyorum işe. geçen cuma* yine motorla giderken kırmızı ışığa denk geldim, olabilir. 3 senedir beklemediğim gibi yine beklemedim, kek arabalar bekliyordu. ben beklemedim döndüm, ne bekliycem.
    bir de baktım polisler 50 metre ilerde beni bekliyor. "merhaba, evraklarınız lütfen". buyur, 130 tl kestiler hemen, ben de hiç itiraz etmedim doğrusu. 3 senede kazandığım 130 tl'leri hesapladım, iyi bir para tutuyor. bir daha geçer miyim aynı yerden, o kadar zengin değilim.

    demem o ki, kimi entryi görüyorlar kimisini de görmüyordur moderatörler. muhbirler işlarini savsaklıyor olabilir, kendimden biliyorum.**

    mesela, buraları bırakıp gidebilecekken, ille de hesabı kapat butonu olsun diyenlere moderasyon ne yapsın.

    allah yardımcıları olsun.

    not: tepki gösterenleri de dikkate almak lazım, ben de geçtim bu yollardan. ha kafam iyiydi, sabahın 5'iydi ama ben de çok kızmıştım yazılarımın silinmesine.

    (bkz: olur öyle top bu).
    (bkz: sakin ol hayat senin).
App Store'dan indirin Google Play'den alın