resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Lyon
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4356
    daha ilk maçından bu adamın eli kolu, ağzı yüzü rahat durmuyor, caner erkin sevimsizliği var dedik, topçuluğu zayıf takım oyununu bilmiyor dedik, o gün linçleyenler de ders almıştır umarım. futbol bir takım, bir uyum, bir sinerji oyunu. topçuluğu da ingiltere'nin tabata'sı* gibi bir şey. kendisi için kerem geçen sezon* on numaraya geçti takımda aheng de gitti, allah'tan okan hoca neşteri erken vurdu.

    topçu görmedik sanki. koparılan yaygara, geldiğinde yapılan yorumlar, verdiği performans ve takındığı tavıra bakıyorum galatasaray'a gelmiş en overrated futbolcu. karakter analizini de merak ediyorum, onu geçtim keşke bir de galatasaray kasasından tam olarak ne çıkıyor onu da bilebilsek.

    geldiğinde aradığımız oyuncu değil, bize uygun değil diye entryler okuduğumu hatırlıyorum keşke bulabilsem de tebrik etsem. her ne kadar zaha'yı bikaç kere izleyip bu kanıya varmak zor olmasa da değerli bu tür yorumlar.

    iddia ediyorum geçen sene fener tadic yerine zaha'yı alsaydı lig ilk yarı bitmişti. ne arap ismail bunu yönetebilir, ne dzeko attığını atar ne de ferdi sükse yapardı.

    umarım bir daha ingiltere'nin köyünden gelen bu gibi topçulara kral muamelesi yapmayız, yüksek maaliyetleri, bonservis değerleri kıstas değil ki championshipin yayın geliri bizim ligden yüksektir adamlarda para var. tekrar ediyorum alalım ama kral muamelesi yapmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın