resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12519
    13. olan, 3 senedir şampiyon olamamış takımı alıp 2 sene üst üste, 2 senede de rekorlar kırarak şampiyon yapan hoca. ki ne şartlarda, kulüpler birliğinden tff’ye ne halde olduklarını hatırlayalım. hoca olarak da girmedi bu kulübün kapısından 90’ların başından beri kulüpte. yani bizden, tanıdığımız ettiğimiz bir adam.

    neden sanki dün ilk maçına çıkmış gibi eleştiriliyor? yani sanki hoca değilştirdik, yeni hoca geldi ve ilk maçında ışık vermedi. bakın burada hoca hatası vardır, tribünün hocaya bir konudan kızıp tavır alması vardır, kimilerinde yabancı hoca kimilerinde terim özlemi vardır falan falan yani milyon sebep vardır.

    ama en baş sebep dursun aydın özbek yönetimidir. iki sene üst üste şampiyon olmuş rekortmen hocayı bu kadar ağır tartışmaya açtırmak sadece özbek yönetiminin başarabileceği bir olay. öyle bir kaos ortamı ve beceriksizlikler silsilesi yaptılar ki, tebrik etmek lazım. bunu başarabilecek başka bir yönetim yok. ne pahasına? bildiğimiz erden timur’u yeme pahasına. bilmediğimiz varsa -ki vardır yoktur demiyorum- zamanla onu da elbet öğreniriz. tek gerçek; bu yönetim hiç ışık vermiyor ve içi de gayet kaotik duruyor; işte metin öztürk sportif aş’ye geçmek istedi olmazsa istifa ederim dedi muhabbetleri vs.
App Store'dan indirin Google Play'den alın