resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12511
    sen sosyal medyadan çok etkilenme hocam o konuda haklısın ama belliki yanında yörende yaptığın değişikliklerle ilgili seni sorgulayan birileri yok. her şeyin gelişti ama bu özelliğin yerinde saydı hatta geriye gitti.

    ortasahayı boşaltıp her hücumcuyu sahaya sürdüğün için beşiktaş'tan 5 yedik. bugün yine geriye düştükten sonra bats'ı icardi'nin yanına attın ve merkezi zayıflattın. rakip çok yetersiz olduğu için üstüne gelemedi, bir şekilde maçı kazandık ama bu sen doğru değişiklik yaptığın için olmadı.

    korkarım sen bunun farkında olmayıp sonraki maçlarda yine aynısını yapacaksın. yapma. bats'ı illa alacaksan kanat forvet olarak kullan. barış'ı arkasına bek olarak at. mertens'i belliki oyundan çok çıkaracaksın bu sezon, yerine ikame olarak birini hazırla veya transfer ettir. senin kanat oyuncuların zaten forvet karakterli, onlar sahadayken icardi-bats yaptığında sahada mücadele, top kazanma, hatlar arası oyunu taşıma anlamında kimsemiz kalmıyor. iskeletini bozma. kimi izliyorsun yurtdışında bilmiyorum ama hiçbir elit hoca bu yaptığını yapmıyor. galatasaray'da 3. senen artık, işler sıkıştığında kaosa dönen değil oyunu oynayan bir takım istiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın