resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10115
    yıllık maliyeti dişli bir anadolu takımı bütçesine denk içi geçmiş süperstarlardan yirmi kat faydalı futbolcu.

    bu gereksiz, içi boş, manasız gerginlik bitmeli. herkes bir şekilde tertemiz sayfa açmalı. 9 ağustos 2024 galatasaray hatayspor maçında da faydasını, neler yapabileceğini ve galatasaray adına ne kadar kıymetli bir parça olduğunu gösteren bir kesit izletti süre bulduğu dakikalarda.

    aynı derdi ilgili maçta kendi standartlarının altında kalan barış alper de yarın öbür gün yaşamasın. kerem 23/24 sezonunda 3 ayrı mevkide 66 maça çıktı, barış 5 ayrı mevkide 70 maça. dalgalanmalar, form düşüşleri, zihinsel düşüşler oldukça normal. taş atmaya gerek yok.

    bu çocuklar bizim için çok kıymetli. rüştlerini ispat ettikleri, kendilerini adadıkları yerde duygusal anlamda daha kolay kırılacaklarını görmemek ve buna hak vermemek mümkün değil. barış, kerem, kaan, berkan, abdulkerim, yunus gibi isimlere zaha’ya, ziyech’e, tete’ye gösterilen müsamahadan daha fazlası gösterilmeli çünkü her anlamda hak ediyorlar. gs tarihinde yerlilerin de ön planda yer almadığı doğru dürüst başarılı bir aralık yok. çünkü futbol sadece isimle ve kariyerle oynanmıyor. 3. ligden gelen kerem de bunun yaşayan en büyük ispatı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın