resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12475
    hakkinda amma tatava yapilan teknik adam. ya uzun uzun yazmak lazim da… 2 senedir kazanilan sampiyonluklarin bas mimari kendisidir.

    bugun ayagina baktigimiz icardi ve mertens, ikisi de riskli transferlerdi. 36 yasinda mertens, magazin yonuyle unlu icardi. cok mu iyi transferlerdi bunlar kagit ustunde?

    mertens ilk geldiginde “ hoca mertens 10 numara oynar miymis, mertens 10 numaramiymis”. oynamazmis belli ki, 2 senedir 10 numaraya adam cekemiyoruz. bu adam bitik zaha’larla, ziyech’lerle, nbombele’lerle sampiyon oldu. baris, boey’leri cikardi. pasalarimiz sikilmislar hocadan. ıyi guardiolayi getirelim madem.

    bu adamin arkasinda durmayan net fenerli troldur, ya da cok kucuktur. hayatinizda kac tane iyi hoca gordunuz ki galatasaray’in basinda?

    su galatasaray’da arkasinda durmamiz 1 kisi veya koltuk varsa, o da okan buruk’tur. cunku futbolcularin da, yonetimin de 2 yildir kicini kurtaran bu adamdir. hata yapar, elestirilir. ama sacma salak otuna bokuna laf soyleyecekseniz bizi dagitirlar. ılk yenilgide de dagilmaya yer ariyor gibiyiz. herkes bi sakin olsun, fifa’sina fm’sine gitsin transferlerini yapsin. dokunmayin galatasaray’a.
App Store'dan indirin Google Play'den alın