• 92
    şampiyonunun şampiyonlar ligi'ne doğrudan katılım hakkı kazanacağı sezondur. en son bir süper lig şampiyonunun doğrudan gruplara katılması üzerinden epey zaman geçti.

    bu sezon şampiyon olan gruplara(yeni düzenlemeyle lig'e) kalacağı için hazır sıcak para kazanacak. öyle transfer sezonunda şampiyonlar ligine katılım için play-off'u geçtikten sonra "transfer için limit açılacak onu bekliyoruz" bahanesi de olmayacak kimse için. transferler için el güçlenecek. son güne kadar beklenmesi gerekmeyecek. şampiyon olan takımın daha da güçlenmesini sağlayacak bu sezonun şampiyonluğu.

    buraya kadar yazdıklarım her takım için geçerli. bizim içinse 25. şampiyonluğu yani 5. yıldızı kazanabileceğiniz bir sezon. fb içinse 20. şampiyonluğu yani 4. yıldızı kazanabileceği bir sezon.

    bu sezon gerçek manada çok önemli bir sezon.

    ve sezon bugün oynanacak 9 ağustos 2024 galatasaray hatayspor maçı ile başlayacak.

    ve biz 2024-2025 yaz transfer döneminde transferlerde yeterince güçlenemedik. rakiplerimiz çok daha fazla güçlendi.

    ve bu transfer sezonunda havaalanında futbolcu karşılamadık şu tarihe kadar. her sezon o kadar çok alışmışım ki bu karşılamalara sanki bu ilk kez başımıza geliyor. havaalanında futbolcu karşılamanın taraftarda ve kulüpte bir motivasyona neden olduğu ortada. yeni sezon öncesi moral yüklüyor.

    her zamankinden daha zorlu bir sezon bizi bekliyor. öncesi süper kupa maçında 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçı'nda rezil bir futbol olması da ayrıca endişemi yükseltti.

    takımımız için iyi ve başarılı bir sezon diliyorum. sonu yine şampiyonluk olsun. yanında avrupa'da da başarı getirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın