resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 2682
    2023-2024 sezonunda kendisinin transfer edilmemesini büyük hata olarak görenler maalesef %100 diyemesem de çok iddialı olur çünkü %98,6 oranında haklı çıkmıştır. kendisi süper star değildi ama galatasaray da süper starların oynadığı bir takım da değil.

    2022-2023 sezonunda kendisinin oynamaya başlamasıyla seri galibiyetlere başladık, oyun oturdu. biz gittik takım oyunu bilmeyen zaha'yı, menejer kazığı tete'yi, canı isteyince oynayan ziyech'i aldık. kanat rotasyonunda şu an elimizde zaha, ziyech, barış, yunus ve kerem var. barış'ın mücadele gücü dışında hiçbiri ne verecek bilmiyoruz işte rashica'nın minimumu maximumu belliydi galatasaray taraftarı. bir zaman sonra dalga konusu olan beke yardım mevzusu da önemliydi şimdi takıma bek dayanmıyor.

    40 puan fark attığımız takımın oyuncusu diyerek dalga geçilmesi de acizceydi. muslera da 13. olan takımın kalecisi mesela di mi. biz ki yaşlı gomis'i yollayıp daha da yaşlısına muhtaç olduk.* rashica'dan başka topçu yok mu derseniz o da yok.

    yok yerine 24 yaşında tete aldık, yok bonservis veremiyoruz, rashica yetmez real madrid olacağız diye bir gecede uyutulduk, vay anasını sayın seyirciler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın