resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 10535
    kendisi 2017 senesinde takımdan ayrılmış eski futbolcumuz. kendisi gittikten sonra 7 sezonda 3 kere şampiyonluk kaybettik. bunlardan birisi de farka gidecek maçlarda bir tane gol atmadığımız için averajla kaybetmiş olduğumuz 2020-2021 sezonu şampiyonluğu. türkiye’nin bayern münih’i olmak iddiasında olduğumuzu düşünürsek 7 senede 3 kayıp sezon büyük skandal.*

    istatistik keyfi değerlendirildiğinde yorumlanmak istediğiniz gibi yorumlanmaya çok açık bir bilimdir. kendisinin ayrılmasından sonra gelen başarılarda kendisinin takımı bırakmasının bir faydası olmadığı gibi kendisinin ayrılmasından sonra gelen başarısızlıklarda da kendisinin ayrılmasının sonut bir etkisinden söz edemeyiz, ancak varsayımlarla konuşabiliriz ki bu işkembe-i kübradan sallamaya gider.

    kendisinin futbolu bıraktığı dönem futbolun da kendisini bırakmakta olduğunu düşünen birisi olarak kendisinin futbolu bırakma süreci kulübümüz adına rezalettir.

    alt yaş kategorilerinden itibaren her kategoride formamızı giymiş, yıllarca kaptanlık yapmış, milli takımda milli takımın yaşadığı nerdeyse her milli başarıda rol almış bir isim olarak kulüpten küstürülerek ve kendisine saygısızlık yapılarak mobbingke el çektirilmiştir.

    idealize ettiğimiz bayern münih gibi olmak arzusundaysak kendi değerlerimizi kendimize küstürmeden ve herkesten önce kendi değerlerimize kendimiz saygı duyarak yol ayırmayı bilmemiz gerekmektedir.

    unutulmasın ki galatasaray eleştiri külütürü olan ve bugünkü başarılarını bu eleştiri kültürüne borçlu bir kulüptür. en çok eleştirilmesi gereken de kendi bünyesindeki futbolcular ile doğru düzgün vedalaşmayı bilmek bir yana kendi değerlerine kendisinin saygısızlık etmesidir.

    burada real madrid ve casillas örneklerini vermek isteyen arkadaşlar muhakkak olacaktır lakin unutmamak gerekiyor ki casillas olayında casillasın birinci kaleci olarak oynamaya devam etme ısrarı söz konusudur. ve tabii ki kulüp büyüktür oyuncudur, ancak real madrid de kurumsal kimliği dahilinde ve saygısızlık yapmadan yolunu “efsaneleri” ile ayırmaktadır. arkalarından iş çevirip mobbing yap ak yerine mertçe biz bu planda seni düşünöüyoruz ya jubile yap ya başk kulüp bul demektedir.

    bizdeki sıkıntı kulüp bünyesinde büyük kariyerli futbolcuların biletini kesecek cesareti olmayan beceriksiz yöneticilern perde arkasından ayak oyunları yaparak galataaray etiklerine yakışmayacak şekilde efsanelerne terbiyesizlik boyutlarına varacak hareketler yapmasıdır. bunu alışkanlık yapan yöneticilerimiz var,* ve kariyerli bir isme ya futbol bırak ya başka kulüp bul dediğinde kamuoyu tepkisinden korktuğu için türlü mobbingker yapılıyor bu 25 senedir böyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın