• 36112
    2024-25 sezonunun hemen başlangıcında kadrosunda pek çok değişiklik iddiası olan takım. öncelikle ağustos'un bu vaktinde bence bu kadar değişiklik olmamalı. kanat oyuncularımızın oyun planında ciddi bir sıkıntı çıkardıklarını da düşünmüyorum. üstüne üstlük bu oyuncuların ikamesini yapmak bir o kadar masraflı olacak.

    geçen sene* özellikle şampiyonlar ligi maçlarında yapılan yorumlar genel olarak takımın hücum olarak iyi olmasına karşın defansif açıdan çokça zaafiyeti olmasıydı. henüz biz bu zaafiyetleri kapatamadık. orta sahada eksiğimiz var, beklerde değişim olacak deniyor, abdülkerim bardakcı ayrılabilir deniyor. biz bunları yapmadan zaha, ziyech, kerem konuşuyoruz. bu üç oyuncu da geçen sene istikrar konusunda problem yaşamalarına karşın üst düzey oyuncular. çok maçı kazanmamızda da ana rolde oynadılar hatta. üstüne üstlük tete'nin ikamesini hala yapmadık.

    okan hoca'nın takım içi uyum, oyun planına uyum gibi konularda en optimum seçeneği bulması gerekiyor. 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçı bence kondisyon eksiğimizi -ki geç yüklüyoruz zamanla düzelecek planlamaya göre- ve özellikle savunma hattı, orta sahadaki defansif zaafiyetlerimizi ve oyun kurulumundaki zaafiyetlerimizi gösterdi. ben olabildiğince bu yönlere odaklanma görüşündeyim.

    keskin sirke küpüne zarardır. en doğru hamleleri yapmak için ince eleyip sık dokumak gerekli bu saatten sonra.
App Store'dan indirin Google Play'den alın