• 36107
    kaleci - muslera yaşlanıyor. büyük ihtimalle son yılına giriyor ve arkasında yerini alacak diyebileceğimiz kimse yok ve bununla ilgili bir girişim yok.

    sağ bek - jelert gibi sürpriz bir yumurtamız var. takıma cuk da oturabilir, angelino gibi hiç uymayabilir de. yedeği zaten yok.

    defans- elde sisteme uyan ve kaliteli 1 tane defans var, o da sanchez ve onu da satmaya çalışıyoruz. abdülkerim ve nelsson çok kötü durumdalar.

    sol bek - köhn defansif olarak okan buruk'un yaptırmak istediklerini yapamıyor. ofansta iyi olsa da hocanın kendisini tutmadığına eminim. kendisi de satılmaya çalışılıyor ve yedeği zaten yok.

    6 numara - torreira tek adam. alternatifleri berkan ve kaan. bu bölge bence takımdaki tek net bölge.

    8 numara - sara buraya oturur mu? inanılmaz bir soru işareti. kerem demirbay oynadığı maçlarda 1 gün 4/10 diğer gün 8/10 oynuyor. asla yeterli değil. hatta bu durum maçtan maça da değil, maç içerisinde dakikadan dakikaya bile değişiyor. 30 dakika hayalet gibi takılıp, pas hataları ile oyunu bozuyor, 15 dakika 2 pas yapıyor "vay be" diyorsun. takım o 15 dakika için 30 dakika kendisini taşıyor. ortası yok. standartı yok...

    10 numara- mertens buradaki tek adam. keşke 5 yaş genç olsaydı. alternatifi de yok yedeği de.

    kanatlar- elindekiler zaha, kerem, barış, ziyech, yunus. ve bu 5 isimden 4'ü takımdan ayrılabilir. ne yapılmaya çalışıldığı belli değil. sezona inanılmaz hırsla hazırlanan zaha varken bir anda kesilip kerem başlıyor, sonra kerem sıçıp batırınca yerine zaha'yı almıyorsun bile. maçtan sonra da saçmasapan açıklamalar yapıyorsun. hem zaha'yı hem kerem'i kaybediyorsun... berbat yönetilen bir rotasyon ve süreç.

    forvet - icardi aylardır yürüyerek oynuyor. sakatlığı geçti deniyor ama sahadaki hali değişmiyor. acil kendine gelmeli. batshuayi de kalite katıyor. özellikle sonradan dahil olduğu maçlarda çok işimize yarayacak. bu bölge de 6 numaradan sonra şu anlık net olan ikinci bölge.

    görüldüğü üzere; ne bir planlama var ne bir netlik... bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete! hayırlısı.

    yönetimde yaşanan rezillikler, içerideki köstebekler, futbolcuların ve hocanın yalnızlaştırılması konularına girmedim bile farkındaysanız. saha içinde bile berbat haldeyiz. dışı zaten yorumsuz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın