• 36106
    bir taraftari olarak benim idealimde beklerinin savunmada sağlam, hucumlarda sürekli bindirebilecek kondisyonda ve hızlı oyuncular olması gerekiyor.

    ortasahada ise hem rakiple temaslı oynayabilecek hem de hucumlarda kanat ve beklere yakinlasip oyunu rahatlatabilecek oyun bilgisine sahip ve pas zamanlaması iyi oyuncular barındırması gerekiyor.
    kanat oyuncularinin ise topun kıymetini bilmesi gerekir. her hücumda çizgiye inmek veya direkt olarak orta açmak ya da birebir oynamak zorunda olmadıklarını bilmeleri gerekiyor. beklerini de oyuna dahil etmeliler. ortasaha, forvet veya bekler ile üçlü kombinasyonlar kurup pozisyonel olarak kendilerini boşa çıkarmayı veya boşalacak alanlara koşmayı da dusunebilmeleri lazım.

    bir diğer husus ise stoperlerimizin koşu atan kanat veya bekleri ödüllendirememesi. nelsson zaten bu konuda çok çekingen. diyagonel uzun pas ile sol beki topla bulusturmaya çalışmıyor. kerem sol kanatta oynadığında içeri kaydigindan dolayı kohn sürekli boşluk buluyor rakibin sağ tarafında. stoper ikilimiz burayı kullanabilmeli. kohn ne zaman pas alabilecek konumda olsa o top asla ona gitmiyor. kohn ne zaman rakiple yakın ve temaslı oynasa top ona o zaman atiliyor. bu zamanlama kesinlikle ayarlanmali. çok fazla pozisyon bulma ihtimalimiz var bu durumdan. kaan ayhan yeterince dinamik olmadığı için bu boşlukları asla sağ tarafta bulamıyoruz. jelert'in takıma katılmasi ile belki bu durum değişebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın