resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12415
    rotasyonunda zaha’nın 4 hatta 5. sıraya düştüğü söylenen teknik direktörümüz. halbuki biz onu oyuncu performansı artıran ve oyunculara yakınlığıyla motive eden teknik direktör olarak bildik.

    mesela zaha şu an oynadığımız oyun sisteminde en yüksek kondisyona gelse bile ondan tam olarak performans alamayız. bunda da okan hoca doğrudan sorumludur. ben işte tam da bu yüzden, madem kadroyu korumaya çalıştık, o zaman elimizdeki oyunculara göre bir sisteme geçiş yapmamız gerekiyordu diye düşünüyordum ve sezon sonunda hep bunu umdum. ama biz takım olarak rehaveti ve kendine aşırı güveni seçtik.

    elimizde zaha ve ziyech gibi oyuncular varken okan hocanın takıntılı olduğu 4-2-3-1 ile oynayamayız. köhn’ün oyun tarzı sonrasında jelert’in de alınmasıyla acaba 3-4-3’e geçiş yapar mıyız diye hep düşündüm. apo sol stoper için davinson da sağ stoper için harika oyuncular. defansif dizilimde bek olarak bile pozisyon alabilirler. bu şekilde köhn ve jelert’in hücuma daha fazla katkı sağlamasını, defansif zaafiyetlerini kısmen azaltmayı ve ileride oynayacak kanat forvet rolündeki oyuncularımızdan daha fazla verim almayı sağlayabilirdik diye düşünüyorum. ama maalesef okan hoca ciddi şekilde kafasındakine saplandı kaldı. ilk yılındaki okan hocaya dönmesi için ne gerekiyor acaba?
App Store'dan indirin Google Play'den alın