• 10181
    karanlık sezonlardan birine hazır olmalı bu sezon.

    dursun aydın ve avanesinin tek derdi florya, takım vs. zerre umurlarında değil. fenerbahçe çok organize, sosyal medyası, basını, tahkimi, ile her yeri ele geçirmiş haldeler ve arsızca, hayasızca saldırıyorlar sporcularımıza sosyal medyada. buna karşılık uyduruk bir açıklama dışında hiçbir tepkisi yok dursun ve avenesinin.

    sporcular da takımlar da tamamen sahipsiz bu sene. 1 senedir 8 numara arayan bir takım sahipli olsa daha sezon bittiğinde anlaşmış olurdu 8 numarası ile. bizde ise cenk ergün denen muhtemelen doğuştan tam bir fenerbahçeli 25 milyon avro bayıldı 2 kamp döneminin ardından asıl mevkii 8 numara olup olmadığı bile tartışmalı birine.

    takımdaşlık yok, kimler gidecek kimler kalacak hala belli değil. böyle bir takımın başarılı olma ihtimali yok, boşuna hayal kurmayın. gerçeği kabul edip hemen ona çözüm aramaktır yapılması gereken şey.

    dursun ve avenesi gidecek, cenk ergün denen doğuştan tam bir fenerbahçeli çocuğu gidecek... aksi durumda fener'in hormonlu, katkılı şampiyonluklarını izleriz birkaç sene.
App Store'dan indirin Google Play'den alın