resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12406
    hayat çok garip, 2 yıldır övülmeye doyulamayan bir hoca birden istifası istenen hocaya dönüşmekte.

    yeni nesil, istifa etsin şeklinde yaygara koparan gerçekte ali koç’un değirmenine su taşıyanlara inat güvendiğim cep maradonası hocamızdır.

    geleceğimiz için de karınca misali sorunlarımızı da açıklamak isterim. kendisine faydası olmasını ümit ederim.

    1. bireysel oyuncu geliştirme hocaları ve programları ile 7 gün 24 saat oyuncularının eksik yönlerini kapatıp geliştireceklerine dair uygulamalı ve süreklilik arz eden programlara başlamalı.

    2. pas kayıplarımız aşırı fazla makul seviyelere indirilmeli.

    3. koşu mesafemiz çok az ciddi seviyelere çıkartılmalı.

    4. takım çok yumuşak oyunculardan oluşmakta, zorlu maçlarda sahada dayak yer gibiyiz. bir tek bay rakiple mücadele etmekte acilen takıma sertliği sporsal sınırlar dahilinde arttırma çalışmaları vermeli.

    5. sağlam, rakibe sert giren adam yiyen bir orta saha transferi için her yol denenmeli.

    6. bireysel bir konu: güney amerikalı stoperimiz ilk 11 e monte edilmeli,

    7. bireysel diğer konu: kerem, zaha, hakim den sadece biri sahada olmalı, önden konuşulmalı kabul etmeyenler hazır transfer dönemi bitmeden gönderilmeli. yok böyle olmaz başka çözüm üretiriz görüşünde ise acil bu 3’lüden süper üçlü çıkarmalı yoksa bu üçlü kötüyken ilk 5’e girmemiz mümkün değil. özellikle kerem ve zaha kalacaklarsa kendileri psikolojik ve fizyolojik olarak desteklenmeli.

    yönetime not: ali koç ile dost olmaz. sayın demeyin. fenerbahçe ile dost olmaz ezeri rakip filan demeyin. acilen şike döneminde alınan haksız şampiyonluk sayısı/kupası ve bu kupa sebebiyle fenere haksız ödenen şampiyonluk sayısına göre dağıtılan bedellerden haksız ödenen bedellerin iadesi için tff’ye başvurun ardından mahkemeye başvurun. zira fener takımının aklandığı tff pfdk ve tahkim kurulu kararları yok hükmündedirler. yokluk süreye tabi değildir. yokluğun sebebi bu kurullarda imza atan üyelerin şikeye karışan takımların kongre üyesi olmalarıdır. bu yöndeki tff tüzük değişikliği de yok vasfındadır. ikinci olarak takım logosu ve formalarda 5 yıldız konusudur. bu haksız rekabettir hem hukuki hem cezai sorumlulukları vardır. kimse sahibi olmadığı bir paye veya diplomayı almış gibi gösteremez. fener takımı sahibi olmadığı bir payeyi varmış gibi 5 yıldızlı formalarla satış yapmakta logosunda 5 yıldız kullanmakta. fb yk üyelerinin tamamı için ihtar geçip suç duyurusunda bulunun. hukuk davası açıp tedbir alın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın