resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12397
    https://x.com/...520001784451379?s=46

    kendisi tam olarak budur. başka hiçbir 2’nci planı yoktur. set hücumu teknik direktörü zaten hiç değildir. avrupa’nın orta sınıf teknik direktörlerinden bile düşük taktik bilgisine sahiptir.

    yaptığı en iyi şeylere gelirsek de, türkiye ligi’ni gerçekten çok iyi bilir, anadolu takımlarına karşı elindeki güçlü kadroyu son derece efektif kullanır ki 2 yıldır rekor üstüne rekor kırmıştır. ayrıca kulübün oyunculara zamanında maaş ödememesi sonucu oluşan kaosu iyi yönetir ki bu da başlı başına bir mental güçtür.

    yani biz bu sene yine lig yarışının içinde oluruz ama kendisi olduğu sürece avrupa’da tıpkı fatih terim’in son döneminde olduğu gibi özellikle şampiyonlar ligi’nde ağır yenilgilere, oyun olarak ortaya pek bir şey konulmamasına alışmak gerekir. ligdeki deve dişi maçlarda da artık şifresi kırılmış bir takım olarak son 2 derbi maçta yaşadığımız sorunlara kaldığımız yerden devam ederiz. mourinho gibi bir genius’a ya da arsenal, barcelona, hollanda milli takımı gibi ekol takımlarda bulunmuş gio van bronckhorst’a asla taktiksel üstünlük sağlayamaz.

    şampiyonlar ligi’nde büyük takımlara karşı hem oyuncu hem de taraftarın motivasyonuyla belli bir mücadele verilir ama kopenhag, sparta prag, molde gibi düşük profilli ama taktik disiplini oldukça yüksek takımlara karşı taktik üstünlüğü elde edebilecek bir anlayış kendisinde mevcut değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın