resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12389
    galatasaray kariyerinde yurt içindeki derbilerde son fenerbahçe maçına kadar başarılı olmasının sebebi rakiplerini kilitleyerek oynaması idi. bayern münih ve manchester united maçlarındaki iyi oyun da rakiplerin üzerimize gelmesi ve bizim de geçiş oyununu iyi oynamamız neticesinde geldi. ama ne zamanki fizik gücü yüksek, bizi sabırla karşılayan kopenhag maçlarını oynadık, takımımızın adeta şifresi açığa çıktı. bu sefer kilitleyen değil, kolaylıkla kilitlenen takım biz olduk. kopenhag’ın bize yaptığını sparta prag da yaptı, kupa maçında karagümrük de yaptı, hatta içerde oynadığımız bjk de yaptı, ve tabi ki fenerbahçe de yaptı. ve bu maçların hepsinde çok zorlandık veya kaybettik. her birisinden sonra da okan hoca aynı problemi yaşamamıza rağmen sanki ilk defa yaşanıyormuş gibi konuşup sorunu sadece ötelemiş oldu. neticede düşük rekabetli bir sezonda şampiyonluk gelince bu sorunlar da bir şekilde kendini unutturmuş oldu.

    ben bu sezona girerken takıntılı olmadığını düşünerek ya da buna inanarak “yine de” okan hocanın oyun sisteminde bir değişiklik yapmasını bekliyordum açıkçası. ama özellikle sözde önemli olmayan hazırlık maçlarında takımın aynı tas aynı hamam devam ettiğini görünce ümidim ciddi şekilde kırılmıştı. süper kupa maçında yaşanan hezimet aslında takım için alınmayan önlemlerin ve yaşanan rehavetin sonucuydu. acı bir şekilde tadılmış oldu.

    okan hoca acilen bir şeyleri değiştirmek zorunda. yoksa öyle sonuçlar alınacak ki, hakkında son zaha olayına karar tek bir olumsuz şey söylememiş birisi olarak söylüyorum ki, art arda gelecek kötü sonuçlar onu istifaya zorlayacak, takımı da o belli aralıklarla gelen karanlık günlere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın