• 727
    galatasaray'ın kibri ve konsantrasyonsuzluğu, beşiktaş'ın şansı ve konsantrasyonu, giovanni van bronckhorst'un okan buruk'a hem maç öncesi planı konusunda hem de oyun içi değişiklikler konusunda çok ağır üstünlük kurması gibi faktörler bu acayip farkı meydana getirdi.

    kabul etmek gerekir ki hem oyun, hem skor tabelası, hem de maçın sonrasında yaşananlar çok tatsızdı. ancak bu maçın 2024-2025 sezonuna dair bu denli umutsuzluk yaratmaması gerektiğini düşünüyorum. hala harika, neredeyse eksiksiz (bkz: #3989611) bir kadroya sahibiz. son 2 sezonun şampiyonuyuz ve bu süreçte birçok rekor kırdık. bu 2 sezonu rekorlarla şampiyon tamamlayan takımı tamamen koruduk ve takım kampları çok büyük oranda beraber geçirdi.

    bu arada son dönemde büyük maç karnemiz haklı olarak eleştiriliyor ama kötü oynadığımız büyük maçlar kadar harika oynadığımız büyük maçlar da oldu, yani elimizde gelecekteki büyük maçlar için olumsuz done olduğu kadar olumlu done de var.

    kısacası çok ağır kondisyon yüklemesi sonrası oynadığımız maç üzerinden tüm sezona dair umutsuzluğa kapılmak gereksiz. bu takım muhtemelen 1 ay sonraki ilk avrupa kupası maçında ve devamındaki fenerbahçe derbisinde bambaşka bir futbol ortaya koyacak.

    sadece okan hoca'nın skoru alamadığı maçlarda orta sahayı boşaltma huyundan vazgeçmesi gerekiyor, sırf bu konudaki inadını kırması bile takım için çok büyük bir kazanım olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın