• 36075
    erden timur u savunmuyorum ama erden timur gibi vizyon koyabilecek bir yöneticiyi iş işten geçmeden hemen ataması gereken takım. 2.75 cenk ergün, badem bıyıklı ibrahim hatipoğlu ile olacak işler değil bu işler.

    ikinci olarak acilen kadro revizyonuna gidilmesi lazım; saddam gibi saklanan oliveria, mutsuz dubois, karpatların bidonu cicaldau, arabistandan iyi bir teklif varsa apokerim veya 10milyon teklif varsa nellson, 10milyonluk teklif gerçekten varsa en hızlısından köhn, yine arabistandan iyi bir teklif varsa zaha veya ziyech sözleşmelerinden acilen çıkılması lazım. bu revizyonu yapabilecek olan da vizyon koyabilecek bir yöneticidir, mevcut yönetimde bu irade yok zira. (bkz: dursun özbek yönetimi)

    5/6 oyuncudan çıkılacak; 4 oyuncu alınacak: stoper-sol bek-net 6 numara-kanat(zaha veya ziyech'ten biri satılırsa).
    eğer bu takım okan buruk'un gegenpress'ini oynayabilecekse ileride de geride de alan parselizasyonunu iyi yapabilen, hızlı hareket edebilen dayanıklılığı yüksek oyunculardan oluşması lazım. ziyech kendi alanında top bekleyince, icardi kendi ayağına top bekleyince, zaha kendini sol öne hapsedince, sağ bek sol bek doğru düzgün bindirme yapamayınca takımda herkes ayağa top bekliyor gibi görünüyor ve torreira'nın da mertens'in de gücü bir yere kadar yetiyor; rakip bizden 2-3 kişi fazla oynuyor gibi görünüyor. kopenhag, sparta prag, fenerbahçe ve son olarak beşiktaş maçları bunun en güzel örneği oldu; takım o kadar statik ki karşı takımın oyuncuları her yerde gibi göründü durdu. dünyanın en iyi stoperlerini koy; bu statik takım ile geriden oyun kurulumunda hata yapmaz mı, yapar.
    kerem'in zaha'dan daha iyi görünmesinin nedeni merkeze doğru kat edebilmesi ve daha hareketli olmasıdır; yoksa zaha kerem'i birebir de her türlü geçer, lakin takım oyunu başka bir şey. bu takımda statik oynayıp, pozisyon kovalayabilecek bir isim vardır o da icardi'dir; bir ikinci statik ismi kaldıramaz bu sistem, topun arkasına geçip set oyunu oynarsın o zaman işin rengi değişir, zaha da ziyech de olduğundan daha iyi görünür o zaman bir ölçüde; ama hocanın aklındaki oyun oynanacaksa alan parselizasyonunu iyi yapan, hızlı, dayanıklılığı yüksek oyuncular kadroya dahil edilmeli gönderileceklerle birlikte.

    mevki mevki konuşmayacağım ama bu takım, acilen vizyon koyabilecek ve kadro revizyonu yapabilecek bir yöneticiye muhtaçtır. erden timur olursa da ayrı güzel olur, psikolojik üstünlük kurar. hadi be.
App Store'dan indirin Google Play'den alın