resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9872
    takımın kötü günlerinde elini taşın altına sorumluluk alır. icardinin morali bozuktur moral verir, icardi ceza alır onun sevincini yapar, yabancı isimlerle arası iyidir merters torreira ziyech vs kendisi ile ilgili paylaşımlar yapıp sürekli övmüştür. alt yapı oyuncularının milli takım maçlarına kadar takip eder, kaybettiklerinde moral verir. geçtiğimiz sezon ki fenerbahçe maçı rezaleti sonrası yaşananlardan sonra aldığı sorumluluğu yazma gereği bile duymuyorum (ki o zamanlar yedeğe çekildiğini de hatırlatmak isterim. hani bi trip yapması gerekse o zaman yapardı). takıma sevgisi, aidiyeti bu kadar ortada olan bir oyuncu için gelip "takımın huzurunu bozan kişidir" diye lanse edilmesi akıl alır gibi değil.
    performansı tartışılabilir, galatasaray seviyesinde olmadığı düşünebilir, gitmesi gerektiği düşünülebilir ama kendisi takımın huzurunu bozacak son kişidir. takım arkadaşlarına sürekli el kol hareketi yapan kendisi olsa demekki hakkında neler yazılacaktı.
    kendisinin hayali beşinci yıldızı takan efsane kadronun parçası olmak olduğunu düşünüyordum fakat artık kararını tekrar gözden geçiriyordur. takımdan ayrılması kendisi için en hayırlı karar olacaktır.
    tanım: galatasarayın geleceğini değil kendi geleceğini düşünmesi gereken futbolcu. kendi kariyerini önemsemeyip galatasaray menfaatleri için karar alan hiçbir yerli futbolcu bu takımın taraftarına yaranamamış, el üstünde tutulmamıştır. kendisine tavsiyem artık bencil davranıp başkalarını mutlu etmek yerine kendi mutluluğunu düşünmeli.
    icardinin moraliyle, mert hakanın embesillikleriyle biraz da başkaları uğraşsın. bi enayi sen misin?
App Store'dan indirin Google Play'den alın