• 720
    nelsson'un hatası ile maça resmen 1-0 geride başlamamıza rağmen aslında ilk yarıda çok da kötü bir görüntü vermedik. hatta hücumda ve set oyunlarında gayet iyiydik bile diyebilirim. fakat 2 golde de ofsayt olması bizim şanssızlığımızdı, çünkü maçın 30. saniyesinde geri düşmemize rağmen devre bitmeden öne geçmiş olsak, motivasyon ve özgüven olarak da bambaşka seviyeye gelebilirdik.

    maçı bence geri dönülmesi zor yere götüren hamle mertens ve kerem'in çıkması ve ziyech'in oyunda kalması oldu. ilk yarıda sette kerem'i 2 kere ara paslarıyla beslemeye çalışan mertens'ti. çok fazla top kaybı yapan, defansta bile çalım denerken topu kaybeden ziyech, ilk çıkması gereken oyuncuydu. okan hocam sanırım uzaktan şut tehdidi ve her an gol atabilme şansından ötürü ziyech'i oyunda tutmayı tercih etti ama burada muhasebe yapınca çok da zor bir karar gelmiyor bana.

    nitekim önce berkan'ın svensson'u boş bırakması ile yenilen 2. gol, sonrasında da takımın oyundan tamamen kopması nedeni ile hezimet gibi bir skor aldık. maçın bitiminde hemen gidip uyudum ve ertesi gün bu skoru ve geceyi hafızamdan silmek için uğraştım.

    velhasıl ucunda kupa olan bir maçta, galatasaray gibi oynamadığımız bir maç geçirdik.
    o yüzden okan hoca ve takım başta olmak üzere bütün camia silkelenip kendine gelmeli, ancak bu şekilde kazanım çıkarabiliriz bu yenilgiden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın