resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12370
    ilk geldiği sene derbi canavarı olduğu taktiği çözülmüş, paramparça edilmiş hocamız. önce bi onu sindirelim, oturup daha iyi bir dizilim, taktik inşa eder, ben güveniyorum. ama sapla samanı karıştırıp algı yapıyorlar hocayı yiyecekler demek de kusura bakmayın aptallık.

    doğrudur yönetimsel sıkıntı var, doğrudur transferler gecikti, doğrudur hoca belki de yalnız bırakıldı ama ne olursa olsun bu kadro beşiktaş'tan 5 yiyemez, yememeliydi. beşiktaş ilk 11'inden bizim takıma en fazla 2 oyuncu alırsınız lan gerçekçi olun, onlarda rotasyona girer. son 3 resmi maç 2 derbi ve 2 kepaze performans. e yavrum bırakın da insanlar konuşsun. buna algı diyen de galatasarayın en büyük düşmanıdır.

    ben hocaya güveniyorum. ilk senesinde pragmatik, asimetrik taktik anlayışıyla ligi ambale etti. ama ben o hocaya güveniyorum. hoca artık bazı şeyleri takıntı yapıp, bazı fırsatları, bazı bambaşka fayda getirebilecek dizilimleri görmez oldu. kafa olarak yorulmuş olabilir normaldir ama bu kadro beşiktaş'tan bir kupa maçında 5 yiyemez. bunu tekrar tekrar söylüyorum. hala algı diye suni bi saçmalık peşinde koşanlara kanmayın. eleştirilmesi gerekiyor ve eleştiriliyor, istifa diyen yok. oraya getiren yok ama herkes gaaassaray düşmanı herkes bu oyuna dahil ve hoca istifa edecek filan. yazık ya böyle sığ düşünceler dış güçler diye ağlayan ali düşünceleri. ayıp.
App Store'dan indirin Google Play'den alın