resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12368
    geçen sene bayern maçlarında ve manchester maçlarında çok sağlam oyunlar izledik. çünkü set hücumuna dair bir gram bir șey yapmadık bu maçlarda. rakip üzerimize geldi ve geçiș oynadık. attığımız goller de hep geçiș golleri. topu ayağımıza alıp set oynamaya çalıștığımız maçlarda ise hep bocaladık. kophenag ve sparta prag maçlarında nefesimiz yetmedi. oyunun iki tarafını oynayamadık. șimdi son senesinde nefesi yetmeyen bir galatasaray var. bizim bu durumu așmamız gerekecek hamlelere ihtiyacımız net. statik oyundan uzaklașmalıyız. okan hoca geçiș hücumu yapabilen bir hoca. biz bunu bașakșehir'de ve bizim avrupa maçlarımızda net gördük. ne oldu da biz set hücumu dener olduk. dün çıkması gereken kadroyu yazıyorum.

    zaha - bats - barıș
    berkan-demirbay-torreira
    köhn-apo-nelson-kaan

    dün benim bildiğim okan hoca bu kadro ile çıkardı. ama hoca kafasına 4-4-2 koymușcasına bir kadro ile çıktı. biz 1-0 geri düșmeseydik de hoca yine bats'ı içeri atıp 4-4-2'ye dönecekti. hazırlık dönemi de bunu denedi. hocam 4-4-2 oynamak için takım yaș ortalaması 23 olmalı, kiși bașı ortalama 12 km koșmak gerek. biz bunu yapabilsek geçen sene sparta prag'dan 4 yemezdik. biz 4-4-2 set, 4-2-3-1 set oynayamayız. kimse bana geçen sene oynadık demesin. geçen sene de oynayamadık sadece rakibimiz yoktu.

    kendisinin alameti fıkrası geçiș oyununa 4-3-3 gibi bir formasyon ile geçmesi lazım. bizim roket gibi çıkmamız lazım. anadolu takımına oyunu yığar bir șekilde kazanırsın, ziyech uzaktan vurur, icardi'ye top gelir falan ama büyük her maçı kaybederiz. büyük maçlarda her set hücumunda icardi savunması en basit oyuncuya dönüșüyor. azcık iyi oyuncilar seni kitliyor. ortasahan yetenek olarak zayıf. șimdi sara geldi. aynı formasyon ile berkan yerine sara oynicak sonuç aynı olacak. sonra söveceğiz adama. bir an önce bu hatadan dönmek lazım. ziyech'ten acil çıkmak gerek. zaha'yı da sen istemiyorsun anladığımız kadarıyla. o zaman ondan da çık. yani geçen sene ndombele'den bile bir șeyler bekleyen okan hoca zaha'ya uygun bir oyun bir defa denemedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın