• 10165
    3-5 akılsız taraftar dışında kimsenin okan’ın istifasını filan istediği yok. fakat sinirlenmekte haklıdır.

    kaç yıldır bu rezil ve yalancı başkana sahibiz. medyada, kulüpler birliğinde, federasyonda hiç bi ağırlığımız yok. yanak okşatan, 5 yıldız saçmalığını bitiremeyen, ali koç’un bile canlı yayında dursuna herkes zaten istediğini söylüyor dediği bir başkana sahibiz. 35 milyona 2 transferi yapamayan bi yönetime sahibiz. erden timur’u yiyen adam bu. floryayı peşkeş çeken adam bu.

    kaç yıldız biz taraftarların gördüğü eksiklerin giderilmediği bi takıma sahibiz. hiç bir final maçını kazanamıyoruz, kopenhag, sparta prag, fenerbahçe, beşiktaş. bu maçların hiç birinden istediğimiz sonucu alamadık. kaç yıl oldu torriera’nın yanında adam yok, orada oynayabilecek tek adam kaan ayhan sağ bek oynuyor. 10 numaran 37 yaşında. sağ kanatta sigorta bek kaan ve koşmayan ziyech oynuyor, sol kanatta ağlak tribal kerem oynuyor. sırf koşuyor diye bi adam 11 oynatılmaz. icardi gibi forvetin var maç içinde ceza sahasında topla buluşturamıyorsun bile. sol bekin çevre kontrolü ne demek bilmiyor bile topu izlemekten arkasından kaçan adamın farkında bile değil. bütün yıl organize atakla, çalışılmış pozisyon ile attığımız gol sayısı 10u geçmez.

    sözde önde pres ile oynuyoruz da önde pres yapacak adam yok. 37 yaşındaki mertens takımın tek aklı, yanında ziyech koşmuyor pres yapmıyor, solda kerem oynadı mı biz saç baş yoluyoruz o sürekli her kaptırdığı, kontrol edemediği toptan sonra pası atana ağlak ağlak bakıyor. şu takımda torriera olmasa, muslere olmasa değil şampiyonluk ilk 10a zor girerdik.

    yetmiyor okan hoca taraftarın önünde medyada futbolcu yiyor. basına taraftarın önüne atıyor. ayıptır bunu yapmak. takımda forma adaleti yok. sırf birileri küsmesşn diye ilk 11 oynuyor sürekli.

    sakin olmasına gerek yok taraftarın. bu yönetimin değişmesi lazım. okan hocanın da kendini geliştirmesi oyuncuları kazanması lazım. oyuncu kazanmak antreman yaptırmamakla istediği an tatil vermekle olmuyor. bu takım ruhsuz oynayamaz, sahaya karakter koymadan oynayamaz. böyle bi lüksü yok.

    zaha’yı kullanmayacaksan satarsın, mobbing yapmanın alemi yok. bu takomda hala debois, oliviera filan var.

    bu taraftar kelle istemekte haklı, istediği kelle de dursun ve etrafındaki komisyoncuları. başka kimse değil. diğerlerinin de silkelenip kendisine gelmesini istiyor sadece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın