resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12343
    rakip sahaya oyunu yıkamadığımız her maçta havlu atmamıza çözüm bulamayan hoca. daha da bulamayacak, çünkü hem ortasahamız helva gibi hem de kanat oyuncularımız vitaminsiz. yani hem fizik kapasite olarak sorunlu, hem de boş bir orta saha ile oynuyoruz. geçen sezon en büyük sorunumuz oyunu 70 metrede oynamamız idi. aynı sorun yine devam ediyor. asla kompakt oyunla rakip baskısını kıramıyoruz ve geçiş hücumu yiyoruz. bunu geçen sezon da hemen her maçta yaşadık, sadece kalitesi yüksek takımlar hedef maçlarda cezayı kestiler.

    hoca orta saha kurgusunu değiştirmezse, bu sezon lige erken havlu atacağız. bu son derece açık. bunun nedeni bu sezon ligin 19 takımla oynanacak olması ve rakiplerin kadrolarda başarılı revizyona gitmeleri. yani okan hoca sağlam orta saha yapısı tutturamazsa mevcut oyuncu kadromuzla ilk 4’e girmemiz zor gözüküyor. çünkü kadromuz oyun üstünlüğünü kabul ettiremediğinde mental olarak çabuk düşüp bütün momentumu rakibe veriyor. hedef maçlarımızdaki performans bunun en büyük donesidir. 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçında beşiktaş da bu durumu kendileri adına taçlandırarak tescilledi. hem 90 dakika taraftarından küfür yedik, hem de madara olduk. bunun sorumlusu da hocadır.

    aklını başına almazsa 10 hafta sonra gönderilir. temennim bu olduğundan değil, hem taraftarı hem de yönetimi iyi bildiğim için söylüyorum. kendisi kadro konusunda yönetim hakkında şeffaf olmazsa, mecbur konuşması gerektiği günler geldiğinde kendisi için çok geç olacak. kol kırılır yen içinde kalır doğrudur, ancak kariyerinle oynuyorsun hocam dikkatli ol. erden timur’u harcayan adamlara yem olma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın