• 36044
    dün (bkz: 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçı) öncesinde yazdım. takım sözlük gibiyse fark yeriz dedim.
    (bkz: 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçı/@allahyardimcinizolsun) takım aynı sözlük gibiydi. sözlük sara transferi için 200'e yakın entry girerken maça odaklanan kimse yoktu. takım da doymuşluğun verdiği hisle nasılsa kazanırız kafasında takıldığı için maça odaklanan kimse yoktu.

    bu takımın en büyük problemi doymuşluk. iki yıldır ülkenin en başarılı takımı durumundayız. avrupa'da ancak kupa 1 gruplarında ciddiyetle oynayabiliriz. ancak yerel maçlarda maç seçen bir oyuncu grubuna sahibiz artık. bu takımı ayakta tutacak şey transferdi, yeni gelenlerin başarıya açlığı eskileri de ayakta tutabilirdi ama şuursuz yönetim onu da beceremedi. 8 aydır sağ beki yok takımın, 2 yıldır torreira hariç ciddi orta sahası yok. 2 yıldır takım seviyesinde sol beki yok. olan tek şey kanat. orada da yanlış adamları oynatıp verim alamıyoruz.

    bu takımın ciddi bir tokada ihtiyacı vardı belki de ve biz o tokadı acı şekilde yedik. ya burdan toparlanıp bu işin şakası olmadığını taraftar - oyuncu - teknik direktör olarak anlarız ve basan cabalayan uğraşan galatasaray'a döneriz ya da iki yıllık başarılı dönem son bulur ve birbirimizi yeriz.

    hak etmeyen oynayamayacak, kendini geliştirmeyen oynamayacak, çabalamayan oynamayacak, pas atamayan oynamayacak, el kol yapan oynamayacak, triplenen oynamayacak, gol atamayan pas arası yapamayan oynamayacak, en önemlisi de koşmayan mücadele etmeyen oynamayacak.

    altyapı oyuncusuyla çıkman gerekiyorsa çık, yeter ki hak eden oynasın.

    galatasaray şımarık oyuncuların egolarını tatmin edeceği takım değildir.

    umarım kendimize geliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın