• 36040
    kendimizi almanya'da bayern'in, ispanya'da real madrid'in felsefesiyle eşleştireceksek kadro planlamasını ve dönüşümünü zamanında yapmayı bilmeliyiz; lige 1 hafta kala süper kupa maçına önceki seneden ciddi anlamda eksiklerle gelen kadronun aynısı ile, sıfır transferle çıkıyorsan bu bir skandaldır aslında.

    torreira'nın yanına alınacak 6-8'in hala tam olarak (gabriel sara dahil) alınmamasının hiçbir haklı izahı yok. torreira iki senedir olağanüstü ancak bir insanda fizik kalitesi olsa bile bir noktadan sonra ''metal yorgunluğu'' başlar. yani torreira bu sene de yalnız kalırsa o efsane performansını veremeyebilir. bunu öngörmek çok mu zor?..

    mertens, adını formaya icardi'den önce yazdırmak istediğim adam. çok büyük payı var şampiyonluklarda; ama geçen seneki o enerjiyi bu sene devam ettiremeyecek. geçen sene bile istisnaydı. yerine oynayabilecek adam lig başlamasına 1 hafta kala alındı*, önemli bir rakibinle oynadığın süper kupa maçına yetiştiremedin. o maçın 11'ine sıfır transferle çıktın as transfer yapmadığın için, rehaveti atamamış ve hazır olmayan kadronla madara oldun.

    sağ beke iyi bir oyuncu almış olsan da çok geç kaldın ve madara olduğun maçta faydalanamadın.

    köhn soru işareti. karşısında iyi bir topçu olunca yok oluyor.

    kanatlarda futboldan bir beklentisi olmayan ziyech ve zaha ile ne bekliyorsun. galatasaray tarihinin en zaman kaybı topşucu yunus akgün'den ne bekliyorsun. benim şu an fizik kondisyonum yemin ederim ziyech dallamasından daha iyi; böyle bir rezillik olamaz. zaha desen sırf öyle parçalı kusursuz fizikle iyi futbolcu olunmayacağının en güzel örneği. daha üstünlük kurabildiği bir oyuncu görmedim türkiye'de. görüntü tamam da vücut gitmiyorsa yemişim öyle fiziği.

    mesela jelert, gabriel ve 11'i zorlayabilecek bir kanat oyuncusunu şu maça* yetiştirmiş olsan, takıma yeni rekabeti ve enerjiyi aşılamış olsan böyle ağır bir travmayla karşılaşır mıydın?..
App Store'dan indirin Google Play'den alın