• 711
    oncelikle çok kotu oynayıp, kaybettiğimiz müsabaka. bire bir oyuncu eleştirmek anlamsız çünkü sorun oyuncuda degil sistemdeydi, sistem olarak kaybettik.

    rakip on alanda baski yaptı sende topu şişirdin , orta saha adamların (mertens, torreira, berkan) hepsi kısa oldukları icin hiçbir topu alamadılar,donen toplar da dahil. bunu benim görüp saha kenarındaki yönetimin gorememesi ve on alan presi karsisinda caresiz kalınması en az skor kadar utanç vericiydi.

    ama benim asil değineceğim konu baska, asagida sırayla merak ettigim konuları sıralardım:

    1) baris ve ımmobile pozisyonu net kirmizi, var niye devreye girmedi? bu pozisyon oldugunda dakika ve skor kaçtı? zahmet etmeyin ben söyliyeyim dakika 47, 1-0.

    2) torreira'ya sari kart istedi diye sari kart gösteren hakem, ayni kartı immobile'ye ayni hareketten dolayı neden göstermedi?

    3) apokerim'in kontrolsuz müdahelesi bence de net penaltı. ılk tekrarda apokerim'in once topa dokunduğu gözüküyordu, bu tekrar neden bir kez daha gösterilmedi?

    4) fenerbahce maçında, ıcardi'ye atilan yumruk'u görmeyip, kimizi kart, penaltı icin orta hakemi uyarmayan var hakemi mustafa ılker coskun bu maçta da net bir kirmiziyi vermedi. mustafa ılker coskun bu maca kasıtlı olarak mi atandı?

    5) okan hoca 2 hafta once de belirtmişti olimpiyat stadını biz degil bjk istedi diye, yönetim nasıl bu kadar basiretsiz kaldı ve rakibin oynamak istediği stadı sectirtti?

    son olarak, dursun özbek istifa!
App Store'dan indirin Google Play'den alın