resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12321
    hazırlık döneminde de söyledim, okan hoca zammı aldıktan sonra yönetimi korumaya başladı siper oldu ve tıpkı 3 kupali sezon sonrası hamza hoca modunda takıldı, neden çünkü maaşı 5 katına çıktı yani sus payı verildi. dursun ve avanelerinden nefret etmeme rağmen şampiyon kadro korundu mu? korundu. kimse 2 tranfer gelmedi diye karma bjkye rezil olmayı kabullenemez burası galatasaray. futbolda dün yoktur bugün vardır, geçen sene bitti. nasıl dursun hala sampiyonluk kutluyor diye saldırıyorsak okan da geçen senenin başarı sarhoşluğunda. fener derbisinde ezildiğimizde başladı zaten bu süreç bir günlük konu da değil.

    ikinci mesele acayip canımı sıkan forma adaletsizliği. arkadaş burası galatasaray icardi de olsan, drogba da olabilirsin, jardel de vardı. icardi sahada yürüyor kenarda bats var, keseceksin icardiyi bu adam 10 milyon alıyor yıllık. kampın yılıdızı ve iki senedir taktığın zaha diye bir sol kanat varken ağlak mr. top kaybı keremi dalga geçer gibi oynatamazsın. ziyech koşmayı bıraktım sahada yürüyor lan yürüyor ve kenarda euro 2024 de fizik kalite olarak üst düzey olan çekyanın sağ kanadını felç etmiş barış alper var. davinson gibi elit stoper yedek bekliyor.

    üçüncü mesela hadi sıçtın batırdın bir maç ama sen evlatlarını koruyup suçu günahı olmayan zahayı hala taraftarin önüne atıp aklınca kurnazlık yaparsan artık orada dur. bütün sorumluluk benimdir de özür dile bir şey yap. ama suçlu iki senedir taktığın zaha oluyor. arkadaş senin yaptığın futbolculuk döneminde yıldız oyunculara mobing yapan yerli oyuncu lobileri kafası artık. maç sonucu üstüne basın toplantısında iyice soğudum senden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın