• 36030
    ağustos 2024 itibari ile çok fazla işi olan takım. öncelikle şu kerem mi zaha mı olayının çözülmesi gerekiyor. eğer kerem diyorsak illa zaha ile yollar ayrılmalı çünkü ikisinin aynı anda takımda olduğu senaryoda ikiside batırıyor. ayrıca "acaba fayda sağlayacak mı, acaba oynar mı" düşüncesiyle sadece bir oyuncu tutabiliriz o da ziyech oluyor.

    mertens'e bel bağlamayı kesinlikle bırakmamız gerekiyor. adam sırf sempatik ve çocuğu sevimli diye 1 senelik daha kontrat aldı. mertens'in oynayacak maksimum 20 dakikası var her maçta. sonrası eli belinde, dil dışarda yürür bu adam ve normaldir.

    ortahasa diye bir kavramımız yok. torreira ırgat gibi her şeye yetişmeye çalışıyor ama bunu denedikçe daha da batıyoruz. yükünü hafifletecek bir isim şart ve bu isim kerem veya berkan değil.

    köhn maalesef çok kötü. hiç güven vermedi, bence o bölgeye bir takviye lazım ve kendisinin de forma rekabetine girmesi şart. stoper bölgesi zamanla oturur orada dün nelsson hata yapsa da ilk maç bu, olur. yapacak bir şey yok.

    yeni aldığımız sağ beki göremedik o yüzden yorum yapamıyorum o bölge için.

    ve gelelim bitirim ikiliye, mauro ve kerem. kerem kardeşim gram faydalı iş yapmıyor. ben kalmasını istiyordum ve hala istiyorum ama neyin yanlış olduğunu biraz oturup düşünmeli herkes. kerem dahil. ama kesinlikle dinlenmesi gerekiyor.

    mauro... seni sevdik, sana ağa dedik, bir bildiği vardır dedik, bizi aleme rezil etmez dedik. sen bizi kepaze ediyorsun. hava topu yok, top sürme yok, ikili mücaeleler de başarı yok. anca önüne mükemmel bir top gelecek ve sende son vuruşu yapacaksın. ama o mükemmel pası atacak oyuncu kağıt üzerinde olsa bile yok. dün maçta bir tane müspet bir işini görmedik. tamam mental açıdan sıkıntılı günler geçiriyorsun anlıyorum ama bu böyle olmamalı. bir an önce kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. halbuki insanlar ne kadar sevinmişti nasıl kilo verdi ve fit durumda diye.

    takımın çok ama çok işi var. bu saatten sonra da alınacak her malubiyet yönetime ve hocaya yazar. allah sonumuzu hayır etsin.

    (bkz: 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın