resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12297
    okan hocayı severim. şampiyonluk yarışında kaldığımız sürece en kötü ihtimallerde bile (şampiyonlar ligi play-off'unda elenmek, türkiye kupasından erkenden elenmek, 6.hafta fb derbi mağlubiyeti vs.) bu sezon sonuna kadar takımda kalması gerektiğini de düşünüyorum. ama aksini düşünen kişilere kendini bilmezler ölürüz biteriz fln diyenlere de gülüyorum.

    hamza hamzaoğlu 3 kupa aldı, cevat güler şampiyon yaptı bu takımı. riekerink diye bir adam 2 kupa aldı 41 maçta, şenol güneş'in uçan kaçan bjk'sini süper kupada yendi. gerets benim türkiye liginde hatırladığım en dominant kadrolardan biri olan anelka'lı appiah'lı tuncay'lı alex'li fenerbahçe'ye karşı şampiyon oldu. fatih terim'in yaptıklarına gelmiyorum bile.

    okan buruk ne yaptı da bu kadar ölürüz biteriz edebiyatı yapılıyor anlamıyorum. tarihin ortalama olarak en kötü, 2 takımla kalan 18 takım arasında güç farkının uçurum olduğu sezonlarından birinde puan rekoru kırdı. ayrıca lig tarihinin en fazla takımla oynanan sezonlarından biri, kaloriferci dediğimiz sabah akşam dalga geçtiğimiz teknik direktör olarak hatırladığım tek bir kupası başarısı olmayan ismail kartal'ın takımı da 99 puan topladı 99 gol attı aynı sezonda.

    avrupa'da manchester deplasman galibiyeti dışında başarı sayılacak tek bir maç yok. kopenhag içeride 1 puan dışarıda şampiyonlar ligine tamam devam maçında en ufak etkinlik göstermeden net mağlubiyet. bayern münih (puan rekorundan vs çok hocaya kredi kazandıran 2 maç) mutlu eden umut veren oyunlar ama sonuç içeride 3-1 deplasmanda 2-1 mağlubiyet 0 puan. manchester iç saha onana olmasa net mağlubiyet olacakken 3-3 maç sonucu 1 puan. prag maçları 2 maçta da kötü futbol, deplasmanda 4 gollü mağlubiyet ve avrupa'ya erkenden veda. türkiye kupasında yarı final fln bile yok saçma sapan sansasyonel mağlubiyetlerle elenme. ee bunların üstüne 3 buçuk ayda galatasaray tarihinin en ağır mağlubiyetlerinden ikisi gelmiş. 2-3 aydır yönetim savunacağım diye her verdiği demeç hata, oyuncuları karşısına aldı takımla bağını kopardı attı. aman hocam canım hocam diye dolansın mı herkes. olumlu olumsuz kim ne düşünüyorsa hakkıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın