• 36021
    2024-2025 sezonu ilk resmi maçında maalesef başarıya doymuş gibi görünen takım. sadece başarıya doymuşluk da değil; aynı zamanda iyi bir hazırlık dönemi de geçirilmediği belli oluyordu. okan hoca'nın'da, yönetimin de şapkayı önüne koyup düşünmesini gerektiren bir sonuç bu. açıkçası oyuncu grubunu nasıl inandırırlar bilmiyorum ama bir şeyler yapılması şart. sadece transferden bahsetmiyorum. psikolojik olarak bir şeyler yanlış gibiydi.

    ayrıca profesyonelliğini övmekten dilimde tüy biten okan hoca'nın maç sonu zaha'yı medyanın önüne atması da beni ayrıca şaşırttı. bu hareketiyle oyuncu gitme niyetine sokmaya çalışıyor ancak oyuncu gitse bile bonservis geliri alamazsın bundan sonra, ya da kalıp yabancı oyuncuları etrafına toplayıp seni yemeye çalışır ki okan hocanın karakteri itibariyle oyuncu grubuna böyle bir durumda hükmedebilecek bir yapıda olduğunu zannetmiyorum.

    ancak her şeyi bir kenara bırakarak söylüyorum, bu mağlubiyet beni en çok rakip takım taraftarlarının son iki senede aldığımız şampiyonluklara leke sürmeye başlamasıyla üzdü. güya federasyon değiştikten sonra ilk maçta patlamışız da bilmem ne. bizi bu bok çukuruna düşürdükleri için otursun sabaha kadar düşünsün sorumlular, ben uyuyamıyorum zira.

    (bkz: 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın